Οι δράσεις μας

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

«Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τις δεξιότητες του 21ου αιώνα;»

Η O3-ΟutΟfOrdinary, στρατηγικός συνεργάτης της eduACT, προσφέρει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και εξατομικευμένες εκπαιδευτικές λύσεις, με στόχο να διαδώσει τις καινοτόμες  μεθόδους εκπαίδευσης και οι νέες γενεές να αποκτήσουν τις δεξιοτήτες του 21ου αιώνα. Η ομάδα της Ο3 αποτελείται από ειδικούς (νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, πληροφορικούς, μηχανικούς) με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής και των διαγωνισμών FIRST®LEGO®League, του διαγωνισμού που διοργανώνει η eduACT, και μοιράζεται με αυτήν το κοινωνικό της όραμα.

Στα εργαστήρια μας τα παιδιά θα αποκτήσουν και θα βελτιώσουν κοινωνικές δεξιότητες και δεξιότητες ζωής, πάντα μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, πρακτική που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και αποτελεί κύριο κομμάτι στη παιδαγωγική φιλοσοφία μας, όπως:

  • Η αλγοριθμική σκέψη
  • Η ομαδικότητα
  • Η συνεργατικότητα
  • Η λύση καθημερινών και άλλων προβλημάτων
  • Ο ψηφιακός εγγραμματισμός
  • Η κριτική σκέψη κ.ά.

Ακόμα, θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τα “project”, που θα είναι διαφορετικά σε κάθε εργαστήριο, αλλά και με την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τις τέχνες, τα μαθηματικά, βελτιώνοντας πολύπλευρα τις γνώσεις τους.

Στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας FIRST®LEGO®LeagueFIRST®LEGO®LeagueJr. και FIRST®LEGO®LeagueJrDiscovery για να χρησιμοποιήσουν παραγωγικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν, σε μία γιορτή της εκπαίδευσης, που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την γνώση.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής αναφέρονται σε παιδιά από 4-15 ετών με διαφορετικό οδηγό σπουδών και εκπαιδευτικό περιεχόμενο ανά ηλικία.

Τα Εργαστήρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ξεκινούν από 16/10/19

Οι μέρες και οι ώρες διεξαγωγής θα είναι:

  • 18.00-19.30 ΤΕΤΑΡΤΗ (ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 4-8ΕΤΩΝ)
  • 19.00-20.30 ΠΕΜΠΤΗ(ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 8-12ΕΤΩΝ)

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο νέο κύκλο εργαστηρίων: Καλέστε μας στο 2310 454200 ή επισκεφθείτε μας στο χώρο μας Ι. Πασσαλίδη 9 και κλείστε ραντεβού.