Club για παιδιά

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΦΥΛΑΞΗ (ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΩΡΑΡΙΟ)

Στο ΚΔΑΠ παιδεία εν δράσει σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα όπως εσείς επιθυμείτε, επιλέγοντας τις δραστηριότητες του ΚΔΑΠ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Επιλέξτε ένα από τα πακέτα μας και ελάτε όποια μέρα θέλετε, όποιες ώρες θέλετε.

ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Το διάβασμα στο σπίτι μπορεί να γίνει μια πολύ επώδυνη διαδικασία. Οι σχέσεις παιδιού-γονέα συχνά διαταράσσονται και ο ελεύθερος χρόνος του παιδιού περιορίζεται σημαντικά.
Τα οφέλη που θα αποκομίσετε εάν επιλέξετε το χώρο μας για τη προετοιμασία των παιδιών σας είναι πολλά.

ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ

«Είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τις δεξιότητες του 21ου αιώνα;»

Η O3-ΟutΟfOrdinary, στρατηγικός συνεργάτης της eduACT, προσφέρει εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και εξατομικευμένες εκπαιδευτικές λύσεις, με στόχο να διαδώσει τις καινοτόμες  μεθόδους εκπαίδευσης και οι νέες γενεές να αποκτήσουν τις δεξιοτήτες του 21ου αιώνα. Η ομάδα της Ο3 αποτελείται από ειδικούς (νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς, πληροφορικούς, μηχανικούς) με μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής και των διαγωνισμών FIRST®LEGO®League, του διαγωνισμού που διοργανώνει η eduACT, και μοιράζεται με αυτήν το κοινωνικό της όραμα.

Στα εργαστήρια μας τα παιδιά θα αποκτήσουν και θα βελτιώσουν κοινωνικές δεξιότητες και δεξιότητες ζωής, πάντα μέσα από το παιχνίδι και την διασκέδαση, πρακτική που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον τους και αποτελεί κύριο κομμάτι στη παιδαγωγική φιλοσοφία μας, όπως:

  • Η αλγοριθμική σκέψη
  • Η ομαδικότητα
  • Η συνεργατικότητα
  • Η λύση καθημερινών και άλλων προβλημάτων
  • Ο ψηφιακός εγγραμματισμός
  • Η κριτική σκέψη κ.ά.

Ακόμα, θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τα “project”, που θα είναι διαφορετικά σε κάθε εργαστήριο, αλλά και με την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, τις τέχνες, τα μαθηματικά, βελτιώνοντας πολύπλευρα τις γνώσεις τους.

Στη συνέχεια θα συμμετάσχουν σε φεστιβάλ και διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής, έρευνας και καινοτομίας FIRST®LEGO®League, FIRST®LEGO®LeagueJr. και FIRST®LEGO®LeagueJr. Discovery για να χρησιμοποιήσουν παραγωγικά τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν, σε μία γιορτή της εκπαίδευσης, που συνδυάζει την ψυχαγωγία με την γνώση.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα εκπαιδευτικής ρομποτικής αναφέρονται σε παιδιά από 4-15 ετών με διαφορετικό οδηγό σπουδών και εκπαιδευτικό περιεχόμενο ανά ηλικία.

ΑΘΛΗΣΗ-ΚΙΝΗΣΗ

Τα παιδιά από πολύ νωρίς έχουν την τάση και την ανάγκη να εκφράζουν τα συναισθήματά τους μέσω της κίνησης. Αυτό είναι εμφανές από τις αυθόρμητες χορευτικές τους αντιδράσεις όταν βιώνουν κάποια θετικά συναισθήματα.
Συγκεκριμένα, η κινητική δημιουργική έκφραση αποτελεί για τα παιδιά μια από τις μεγαλύτερες πηγές απελευθέρωσης ενέργειας, καθώς καλύπτουν την ανάγκη που αισθάνονται για να εξερευνήσουν τον κόσμο γύρω τους και θέτουν τις βάσεις για την ανάπτυξη πιο αφηρημένων ιδεών και σύνθετων δεξιοτήτων

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ

Μια από τις πιο απλές δραστηριότητες που βοηθάει την ψυχολογική, γνωστική και δημιουργική εξέλιξη των παιδιών, είναι η ζωγραφική. Οι μικροί καλλιτέχνες , απολαμβάνουν την ώρα της δημιουργίας χωρίς να σκέφτονται τι τους προσφέρει.

ΠΗΛΟΣ

Είναι μια δραστηριότητα που ενθαρρύνει την ανακάλυψη, τον πειραματισμό, τη συναισθηματική έκφραση, τη δημιουργικότητα. Ο πηλός, ειδικά αν η επαφή μαζί του αρχίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα και υπό τις κατάλληλες συνθήκες, αποτελεί μοναδικό εργαλείο για την ενίσχυση της ολιστικής ανάπτυξης και μάθησης.

ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

MOVIE TIME

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

MASTER CHEF

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ,ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

CLUB ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ